Veiligheidscontroles op het strand

Beste schelpleden,Vorige week heeft iedereen hard geklust en alle huisje staan weer op het strand. Komende week gaat de zon ook meer schijnen. Het seizoen kan bijna beginnen. Bijna, want om het strand veilig te houden, moeten wij eind volgende week de volgende controles uitvoeren;

Hoogte huisjesLet op dat iedereen zich houdt aan de stahoogte van de huisjes per rij. Na een snelle scan lijkt het erop dat er een aantal huisjes op de middenrij op meer dan 90 cm hoogte staan.

Huisnummers Let op dat de huisnummers ook zichtbaar zijn op het strand voor de brandweer.

Sticker gasflesOp de plek waar een gasfles staat moet een waarschuwings-sticker geplakt worden zodat de brandweer weet waar de gasflessen staan. Heb je nog geen sticker? Vanaf volgende week op te halen in de kantine.

Technische controleOm ervoor te zorgen dat het veilig blijft op het strand worden elk jaar een aantal huisjes gecontroleerd door de technische commissie. De schelpleden van de huisjes die dit jaar aan de beurt zijn, zullen binnenkort bericht hierover krijgen met uitleg en instructies.

Boten/aanhangers op parkeerplaatsEr staat nog een enkele boot en aanhanger op de parkeerplaats. Deze kunnen hier niet blijven staan. Graag zo snel mogelijk weghalen anders worden ze verwijderd door Parkeren aan Zee op kosten van de eigenaar.

Als laatste nog een mededeling over de financiën.Alle facturen zijn verstuurd. Denkt u eraan de betaling te doen binnen 10 werkdagen na ontvangst van de factuur. Helaas zijn er weer een 10-tal incasso’s geweigerd om verschillende redenen. Gaarne deze betalingen alsnog doen om het bestuur veel tijd te besparen.

Binnenkort meer nieuws onder andre over het clubblad dat weer opgepakt wordt!

Nieuw verhuurformulier

Beste leden,

De verhuurregels blijven voor 2022 ongewijzigd.
Dus ook dit jaar graag weer het verhuurformulier ingevuld opsturen naar verhuur@svdeschelp.nl

Je leest alle regels hier. Daar vind je ook het gewijzigde verhuurformulier.

Groet,

Paul Janssen

ALV 2020 (online)

Gisteren hebben we de ALV over 2020 online gehouden.
Het bleek ondanks de afstand een fijne meeting die vlot verliep. Er waren een kleine 60 leden aanwezig.

De notulen en de boekhouding zijn geaccepteerd. Daarnaast hebben we een paar peilingen gehouden over andere onderwerpen. Die komen in maart ter stemming.

Er is een film van gemaakt. Samen met de vergaderstukken kunt u die hier downloaden.

Laten we hopen dat we in maart de vergadering weer live kunnen houden. We weten nu in ieder geval wel dat we met de online variant een goed alternatief hebben.

Groet van het Bestuur

 

Opgave verhuur gaat goed

Ondertussen zijn er al een aantal huisjes die worden verhuurd.
Deze verhuurlijst wordt regelmatig bijgewerkt.

Ook het verhuur formulier is iets aangepast. Je hoeft niet meer het adres van de huurder op te geven. Dat vinden we in het kader van zo min mogelijk persoonsgegevens verzamelen wel zo juist. Dus vanaf nu graag het nieuwe formulier gebruiken. Die vind je hier.

Formulier aanmelding verhuur/gebruik is nu een makkelijk invulbaar formulier

Het formulier voor verhuur strandhuisje is aangepast en is nu makkelijk invulbaar.

Als je wilt weten hoe je electronisch een handtekening zet in een PDF, kijk dan hier.

Ter herinnering:
Het melden van verhuur/in gebruik geven kan uitsluitend middels dit formulier, losse mails of oude formulieren worden niet meer geaccepteerd.

Verzoek aan de mensen die dit jaar al een melding van verhuur of gebruik hebben gemaild waarin de corona maatregelen niet staan, om alsnog de moeite te nemen dit formulier in te vullen.

En zoals altijd: bij onderwerp graag het huisnummer vermelden.

Nieuw verhuur protocol

Bij het verhuren van je strandhuisje vul je al het formulier voor verhuur in.
Dit formulier bevat nu ook 3 verklaringen m.b.t. Corona bestrijding.
Download het nieuwe formulier en stuur dat ingevuld naar het secretariaat voor iedere verhuurperiode. (huisnummer in omschrijving opnemen svp)

Kijk ook eens op deze website voor schoonmaakregels voor campings.

Dit zijn de aanvullende verklaringen:

Het hoofd lid verklaart:

  1. Zich bij deze verhuur te houden aan de voorschriften van het RIVM met betrekking tot voorzorgsmaatregelen ten aanzien van Corona (Covid-19).
  2. Ervoor te zorgen dat het huisje schoongemaakt en ontsmet is voor en na de verhuurperiode.
  3. De huurder op de hoogte te hebben gebracht van de geldende Corona-richtlijnen van de vereniging.