Veiligheidscontroles op het strand

Beste schelpleden,Vorige week heeft iedereen hard geklust en alle huisje staan weer op het strand. Komende week gaat de zon ook meer schijnen. Het seizoen kan bijna beginnen. Bijna, want om het strand veilig te houden, moeten wij eind volgende week de volgende controles uitvoeren;

Hoogte huisjesLet op dat iedereen zich houdt aan de stahoogte van de huisjes per rij. Na een snelle scan lijkt het erop dat er een aantal huisjes op de middenrij op meer dan 90 cm hoogte staan.

Huisnummers Let op dat de huisnummers ook zichtbaar zijn op het strand voor de brandweer.

Sticker gasflesOp de plek waar een gasfles staat moet een waarschuwings-sticker geplakt worden zodat de brandweer weet waar de gasflessen staan. Heb je nog geen sticker? Vanaf volgende week op te halen in de kantine.

Technische controleOm ervoor te zorgen dat het veilig blijft op het strand worden elk jaar een aantal huisjes gecontroleerd door de technische commissie. De schelpleden van de huisjes die dit jaar aan de beurt zijn, zullen binnenkort bericht hierover krijgen met uitleg en instructies.

Boten/aanhangers op parkeerplaatsEr staat nog een enkele boot en aanhanger op de parkeerplaats. Deze kunnen hier niet blijven staan. Graag zo snel mogelijk weghalen anders worden ze verwijderd door Parkeren aan Zee op kosten van de eigenaar.

Als laatste nog een mededeling over de financiën.Alle facturen zijn verstuurd. Denkt u eraan de betaling te doen binnen 10 werkdagen na ontvangst van de factuur. Helaas zijn er weer een 10-tal incasso’s geweigerd om verschillende redenen. Gaarne deze betalingen alsnog doen om het bestuur veel tijd te besparen.

Binnenkort meer nieuws onder andre over het clubblad dat weer opgepakt wordt!