Update schade na storm + formulier verzekering

Beste Schelpleden,

HerstelwerkzaamhedenKomende weken zullen er bij veel huisjes herstelwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Dit betekent dat er op het strand geklust mag worden om de schade te herstellen. Probeer wel rekening te houden met de mensen om je heen, denk aan het tijdstip van geluidsoverlast. Er kan dus wat overlast zijn, geef dit ook door aan eventuele huurders/gebruikers.

In overleg met de gemeente is er een bak voor op het strand geplaatst om de stukken hout, glas, etc. (gelieve geen meubilair) in te doen.

Schade melden:Alle schade moet overigens direct gemeld worden op het schadeformulier van de verzekering, en dus niet op het Schelpformulier! Het juiste formulier zie bijlage. Graag als onderwerp invullen: Schademelding storm POLY 05072023.

Alle meldingen graag ook direct versturen naar de verzekeraar. Onze contactpersoon daar is Bart Tijl. Bij vragen kun je ook telefonisch contact met hem opnemen.

Bart TijlAccountmanager SAA Verzekeringenbtijl@saa.nl 0653957717

SchoonmaakBij het schoonmaken wordt er veel water gebruikt. Veeg de huisjes eerst met een bezem af voordat je met water aan de slag gaat. En nogmaals de oproep om het glas in het zand op te ruimen!!

We proberen jullie zo goed mogelijk te informeren, maar ook voor ons is dit een ongewone situatie. Mochten er onduidelijkheden of vragen zijn, laat het ons weten.

Groeten Marijs, namens het bestuur