Paar praktische punten voor start strandseizoen

Beste Schelpleden, 

Zondag 12 maart was de laatste dag voor Paul, Marjan, Tim en Fred als bestuur van deotaal zullen er 2 komen, maar een is voor de Zeemeeuwen, de ander voor ons. ​​​​​​​Let op de container staat er alleen er alleen 25 maart. 26 maart gaat hij alweer weg. 

Op het strand zijn alleen de ‘normale’ afvalcontainers. Er komen geen extra grofvuilcontainers. (Die komen alleen aan het eind van het seizoen.)

Zondag 2 april is Paap niet aanwezig, en kan er dus niet geklust worden! Als het huisje zaterdag 1 april nog niet klaar is dan moeten de laatste dingetjes op strand gedaan worden. 

Huisnummers zichtbaar monteren!Het ontbreken van huisnummers tijdens het ophalen en neerzetten van de huisjes is voor Paap erg hinderlijk. Bij deze dus de waarschuwing; nummers moeten op de huisjes gemonteerd zijn. Anders volgt direct een boete!

Toiletunits De toiletunits komen de 29 maart op het strand. De gemeente heeft gevraagd om de douches nog even dicht te houden.

CalamiteitenBij calamiteiten graag direct de politie bellen 0900-8844

HondenVerder wordt er streng gecontroleerd op loslopende honden door de gemeente, er zijn daar speciale boa’s voor aangesteld. Het is geen waarschuwing maar gelijk een bekeuring.

Tot in april op het strand,Han, Willem, Stijn en Marijs