Nieuwsbrief mei

Hallo allen, Een korte update vanuit het bestuur;

Vrijwilligers gezocht!Vind je het leuk om actief betrokken te zijn bij de verenging? Denk er dan eens over na om een van de volgende commissies te gaan; 

·       kascommissie·       klachtencommissie·       juridische commissie·       verhuur aanspreekpunt (zie kopje verhuur)·       penningmeester in het bestuur Heb je interesse of vragen hierover? Laat het mij weten, dan koppel ik je aan de juiste persoon.

Slagboom Ondanks diverse inspanningen van Parking aan Zee werkt de slagboom naar de kleine parkeerplaats nog steeds niet naar behoren. IP gaat nu met een gespecialiseerde partij alle kabels doormeten, dit zal of vandaag nog gebeuren en anders begin i.v.m. Hemelvaart volgende week. Helaas blijft tot die tijd de slagboom openstaan. 

VerhuurWil je je huisje verhuren? Er zijn een aantal regels waar je je aan moet houden, bijvoorbeeld het maximaal aantal dagen verhuur. Lees er meer over op: https://www.svdeschelp.nl/de-vereniging/onderverhuur/

Om de verhuur soepel te laten verlopen hebben we sinds dit jaar aanspreekpunten per blok. Let op, iedereen blijft verantwoordelijk voor zijn eigen verhuur en huurders. Wat is het idee;

1. Aanspreekpunt voor verhuurder2. Aanspreekpunt voor huurder als ze hun verhuurder niet kunnen bereiken3. Aanspreekpunt voor bewoners in blok als ze een klacht hebben over een huurder4. Samen met bestuur niet opgeloste problemen met betrokkenen bespreken.

Wie zijn de aanspreekpunten;Blok 1: H205, Chiny van Huisstede / Blok 1: H204, Petra Hofland Blok 2: H233, John Iskes / Jij? Blok 3: H252, Sandra van Egmond / Jij? 

Technische controlesDe technische commissie nog hard bezig met de jaarlijkse controles. Degene die hier een mail over gehad hebben en nog niet gereageerd, graag retour sturen naar techniek@svdeschlep.nl.

Houten vlonderWe hebben het allemaal gezien en vooral gemerkt, de houten vlonders zijn niet optimaal. De vlonders blijven wel dit seizoen liggen. Het bestuur is in overleg met de gemeente voor volgend seizoen.

Geniet van het lange weekend! Groeten Han, Willem, Stijn en Marijs