Nieuwsbrief juni

Goedemorgen Schelpleden, 

We zijn weer een stap verder met de loopplanken, er is overal een dubbele rij geplaatst. De totale breedte is dus ruim een meter. Ook het schelpenpad werkt. Gaarne niet crossen op het pad, anders ontstaan er weer gaten en zijn we terug bij af. Hard stampen als je op het pad loopt, is daarentegen juist wel weer goed! 😊

Op verzoek van velen is er een afvalbak bij de parkeerplaats geplaatst. Deze is bedoeld voor kleine afvalzakken, hondenpoep, etc. Gooi geen huisraad, hout en dergelijke in de bak, anders wordt debak weer weggehaald.

Graag willen we jullie allen ook vragen om je te houden aan het door de gemeente opgelegde verbod op loslopende honden op het strand. Houd ook bij de huisjes graag rekening met onze regels, zodat andere bewoners zo min mogelijk overlast ervaren. Wil je weten hoe het ook alweer zat? Lees hier alles over honden op het strand.

Ook gaan we weer het Schelpmagazine maken. Is er op het strand een vormgever, fotograaf, tekstschrijver of iemand die acquisitie wil doen voor dit magazine? Heb je interesse of vragen hierover, laat het weten!

Houd de volgende mail in de gaten met alle zomeractiviteiten. Om los te komen voor dit seizoen beginnen we op 19 juli met salsa voor beginners!
Wil je zelf nog een activiteit organiseren? Dat kan altijd! Neem contact met een van ons op en we bekijken hoe wij je kunnen helpen.

Groet van het bestuur