Verhuur en in gebruik gave

De verhuur-regels blijven in 2023 ongewijzigd.

Wil je je huisje verhuren? Er zijn een aantal regels waar je je aan moet houden, bijvoorbeeld het maximaal aantal dagen verhuur.

  • Zowel bij commerciële verhuur als bij het ter beschikking stellen aan derden geldt een gecombineerd maximum van 28 nachten per jaar. Elke afzonderlijke verhuurperiode geldt als minimaal 4 nachten. Het ter beschikking stellen aan eerstelijns familieleden valt buiten deze beperking en wordt niet meegeteld in de 28 nachten.
  • je meldt de verhuur of in gebruik gave aan via dit formulier.
  • je betaalt een verenigingsbijdrage van €5,- per nacht met een maximum van €30,- per week. Je ontvangt daarvoor een factuur.
  • bij verhuur breng je je huurders goed op de hoogte van de regels en geeft ze de bestuursbrief tbd de gebruiker. en Bepaling verhuur / ter beschikking stellen van het strandhuisje
  • buiten de algemene regels vind je hier ook een fijn gastenboekje om de huurders te voorzien van informatie. Stuur deze evt. door naar de huurders of print deze uit en leg het in het huisje neer. Volgend jaar proberen we gedrukte versie uit te delen.
  • de huurders mogen geen eigen huisdieren meebrengen.

Om de verhuur soepel te laten verlopen hebben we sinds dit jaar aanspreekpunten per blok. Let op, iedereen blijft verantwoordelijk voor zijn eigen verhuur en huurders. Wat is het idee;

1. Aanspreekpunt voor verhuurder2. Aanspreekpunt voor huurder als ze hun verhuurder niet kunnen bereiken3. Aanspreekpunt voor bewoners in blok als ze een klacht hebben over een huurder4. Samen met bestuur niet opgeloste problemen met betrokkenen bespreken.

Wie zijn de aanspreekpunten;Blok 1: H205, Chiny van Huisstede / H204, Petra Hofland Blok 2: H233, John Iskes  / H236, Clea de Koning Blok 3: H252, Sandra van Egmond / H462, Fred Booij

Hier vind je ook de actuele lijst met de huisjes die worden verhuurd of in gebruik gegeven.